page_banner

Selang Karet Cairan Industri

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Chemical Hose

    Selang Kimia

    Selang kimia kanthi tabung Konstruksi sing apik: Polietilen Berat Molekuler Berat Molekul Putih (UHMWPE), Penguat EPDM: Kabar tekstil tarik kanthi kawat baja heliks Karet tutup: EPDM tahan kimia, pelapukan lan ozon, biru, ijo dibungkus utawa bergelombang. Suhu kerja sing cocog: —40 ℃ ~ 120 ℃ (-72 ℉ nganti + 248 ℉). Faktor keamanan: 3: 1. Aplikasi Selang kimia UHMWPE Fleksibel digunakake sacara akeh kanggo nyedhot lan ngeculake asam kuat lan alkali lan kabeh jinis cairan industri. Ing ...
  • Food Hose

    Selang Panganan

    Selang karet panganan kanthi Tabung Konstruksi Sertifikasi FDA: Penguat karet kualitas putih, mulus, NR, NBR utawa EPDM: Ngembangake kain sintetis lan kawat heliks sing kuat: alus (bungkus), karet sintetis, putih, biru, ijo dibungkus utawa bergelombang . Suhu: -32 ℃ nganti 80 ℃ (-90 ℉ nganti + 176 ℉) Aplikasi Selang fleksibel bahan panganan umume digunakake kanggo nyedhot lan ngeculake jus, anggur, tempel panganan lan minyak lenga lan sapanunggalane. Ciri: Karakteristik mail luwih fleksibel, tuwa -resi ...
  • Air Hose

    Selang Udara

    Selang Udara Bertegangan Tekstil Kanthi Tekanan Dhuwur Saben selang dites kanthi tekanan kerja 1,5 kali, isi karet dhuwur tanpa karet daur ulang. Tabung Konstruksi: Karet sintetis NR & SBR, warna ireng. Penguatan: kabel tekstil utawa benang jalinan tenunan. Tutup: Karet sintetis NR & SBR, permukaan sing alus utawa dibungkus, kasedhiya ireng, kuning, abang. Aplikasi Sing umume digunakake kanggo ngirim udhara, gas inert lan banyu ing pertambangan, konstruksi, teknik, pembuatan kapal, produk baja ...
  • Water Hose

    Selang banyu

    Ngisap lan ngeculake selang banyu Tabung Konstruksi: Senyawa karet ireng, alus, NR, SBR. Penguatan: kabel tekstil tarik dhuwur kanthi kabel baja heliks. Tutup: Ireng, Gamelan, kesan kain utawa bergelombang, senyawa karet SBR. Aplikasi Selang iki dirancang kanggo nyedhot lan ngeculake banyu, lan cairan non-korosif sing digunakake ing situs konstruksi lan aplikasi industri tugas ringan. Selang debit banyu tekanan tinggi sing cocog kanggo kondisi operasi sing angel lan angel ...
  • Tank Truck Hose

    Selang Truk Tangki

    Selang Konstruksi nyedhot minyak truk tank: Ireng, Gamelan, NBR. Penguatan: kabel tekstil tarik dhuwur kanthi kabel baja heliks. Tutup: Ireng / abang / ijo, lumahing kebungkus utawa bergelombang, cuaca lan ozon. karet sintetis tahan. Faktor keamanan: 3: 1. Suhu: -30 ℃ (-22 ℉) nganti + 80 ℃ (+ 176 ℉) Aplikasi Kanggo nyedhot lan ngeculake produk adhedhasar minyak bumi, solar, bensin, pelumas, bahan bakar. Tahan vakum, listrik anti-statis, kanthi kawat tembaga. Selang Minyak Truk Truk dirancang kanggo tanke tank ...
  • Hydraulic Oil Hose

    Selang Oli Hidrolik

    Tabung Konstruksi selang minyak hidrolik: Ireng, NBR + Tulangan SBR: Kabar tekstil tarik dhuwur kanthi kawat baja heliks. Tutup: Ireng / abang / ijo, lumahing kebungkus utawa bergelombang, cuaca lan ozon. karet sintetis tahan. Faktor keamanan: 3: 1. Suhu: -20 ℃ (-4 ℉) nganti + 80 ℃ (+ 176 ℉) Aplikasi Akeh digunakake ing sistem hidrolik peralatan mekanik, pipa bali, kendaraan rekayasa, lsp, isi hidrokarbon aromatik ora ngluwihi 20%. Karakteristik Cuaca lan tutup tahan abrasi. Kalorone sm ...
  • Sandblast Hose

    Selang Sandblast

    Selang sandblast tahan abrasi Super Tube: Ireng, Gamelan, karet sintetis NR Penguatan: Kain sintetis kanthi kekuatan Multiply: Ireng, alus (dibungkus), karet sintetis NR tahan abrasi Selang tahan abrasi tembok alus dirancang kanggo pangiriman nembak baja, wedhi , aplikasi blasting manik Suhu: —20 ℃ (-4 ℉) ~ 80 ℃ (+ 176 ℉) Karakteristik: Selang Sandblast kita kanggo aplikasi sandblast umum. Iki dirancang kanggo transfer kecepatan pasir, tembakan baja, ...
  • Handling Material Hose

    Selang Bahan Penanganan

    Selang bahan penanganan tahan tahan aus Tabung: Karet sintetis ireng, Gamelan, NR + BR. Penguatan: kabel tekstil tarik dhuwur utawa kabel tekstil tarik dhuwur kanthi kabel baja heliks. Tutup: Karet sintetis NR sing ireng, alus (dibungkus) utawa bergelombang. Suhu: —20 ℃ (-4 ℉) ~ 80 ℃ (+ 176 ℉) Tabung tahan abrasi aplikasi lan tutup sing digawe nganggo bahan berkualitas tinggi. Digunakake ing transfer bahan garing & bubur lan cocog kanggo semen garing, jeruk pebble lan liyane ...
  • Dry Cement Hose

    Selang Semen Kering

    Tabung Konstruksi selang semen garing tahan tinggi: karet sintetis, tahan tahan lan tahan pengaruh (NR + BR). Lapisan penguatan: Tekstil tarik karet penutup: NR + SBR Faktor keamanan: 3: 1 Suhu kerja: —20 ℃ (-4 ℉) ~ 80 ℃ (+ 176 ℉) Aplikasi: Tabung tahan abrasi lan tutup digawe kanthi bahan berkualitas tinggi. Digunakake kanggo transfer bahan garing & bubur lan cocog kanggo semen garing, jeruk krikil lan media kasar liyane. Karakteristik Karet njero digawe saka ...
  • Rubber Lay Flat Hose

    Selang Flat Karet

    Tabung Konstruksi: Karet sintetis NR & SBR, warna ireng. Penguatan: Tali tekstil tarik dhuwur. Tutup: Karet sintetis NR & SBR, permukaan sing alus utawa dibungkus, kasedhiya ireng, kuning, abang. Suhu kerja: -20 ° C-80 ° C Kauntungan 1. Resistensi abrasi, korosi, panas lan penuaan Umur kerja sing tangguh, awet, awet lan dawa. 2. Gulung kanthi rata gampang dipindhah, njupuk lan nangani. 3. Umur kerja sing entheng, angel, awet lan dawa. 4. Gampang ngluwihi luwih dawa kanthi kopling ...
  • Steam And Hot Water Hose

    Selang Uap Lan Banyu Panas

    Tube Konstruksi selang uap lan banyu panas: Ireng, Gamelan, Resistensi karet sintetis uap jenuh EPDM. Lapisan penguat: kabel tekstil tarik dhuwur Faktor keamanan: 4: 1 Tutup: Ireng / putih / biru / ijo, Gamelan (bungkus rampung) karet EPDM sintetis. Suhu tinggi, pelapukan lan tahan ozon. Suhu kerja: -40 ℃ (-40 ℉) nganti + 150 ℃ (+ 302 ℉) Aplikasi: Selang uap lan banyu panas sing cocog kanggo akeh aplikasi ing industri mobil, peralatan reresik, sistem pendingin, Coolin ...