page_banner

Selang banyu

Halo, ayo konsultasi produk!

Selang banyu


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Selang banyu lan selang debit

Konstruksi
Tabung: Campuran karet ireng, alus, NR, SBR.
Penguatan: kabel tekstil tarik dhuwur kanthi kabel baja heliks.                       
Tutup: Ireng, Gamelan, kesan kain utawa bergelombang, senyawa karet SBR.

Lamaran
Selang iki dirancang kanggo nyedhot lan ngeculake banyu, lan cairan non-korosif sing digunakake ing situs konstruksi lan aplikasi industri tugas ringan. Selang debit banyu tekanan tinggi sing pas kanggo kondisi operasi sing angel lan angel
Suhu: -30 ℃ (-22 ℉) nganti + 80 ℃ (+ 176 ℉)

Water Hose

Karakteristik
Cuaca lan tahan ozon.
Senyawa tutup anti-tuwa.
Bobot fleksibel lan entheng.

Misi kita
Kita ngupayakake dadi perusahaan sing ngasilake cairan lan tenaga paling apik ing saindenging jagad. Kanggo nggawe produk ora mung ngatasi standar industri; nanging uga ngluwihi pangarepan sing dikarepake para pelanggan.
3. OEM & ODM bisa ditindakake

Teknik
1. Kabeh selang diproduksi ing pabrik dhewe kanthi sistem manajemen mutu terdaftar ISO 9001: 2008.
2. Selang Panganan NBR cocog digunakake kanggo proses panganan sing dibutuhake ing FDA.
3. Selang Laut ZEBUNG wis disetujoni sertifikat OCIMF-GMPHOM 2009 dening BV kanggo selang minyak mengambang tunggal lan selang kapal selam.
4. Paten Kanggo pipa empuk karet saka LPG, LNG lan pelarut kimia korosif parah
5. Selang minyak antistatis dadi panas dhewe

KTP

OD

 WP

 BP

BR

Bobot

Dawane

mm

inci

mm

psi

bar

psi

bar

mm

kg / m

ft

m

19

3/4 ″

30

150

10

450

30

100

0,67

200/130

61/40

25

1 ″

36

150

10

450

30

150

0,84

200/130

61/40

32

1-1 / 4 ″

44

150

10

450

30

190

1.2

200/130

61/40

38

1-1 / 2 ″

51

150

10

450

30

220

1.5

200/130

61/40

51

2 ″

64

150

10

450

30

300

1,93

200/130

61/40

64

2-1 / 2 ″

78

150

10

450

30

380

2,55

200/130

61/40

76

3 ″

90

150

10

450

30

450

3.08

200/130

61/40

102

4 ″

120

150

10

450

30

550

4.97

200/130

61/40

152

6 ″

171

150

10

450

30

750

8.17

200/130

61/40

203

8 ″

224

150

10

450

30

1100

12.5

100

30.5


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita