page_banner

Selang Ngambang Laut

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Mainline Floating Hose

    Selang Ngambang utama

    Konstruksi & Bahan Main Carcass Lining Utama / Tube Batin: Gamelan, minyak lan bahan bakar tahan Murni Murni lan Karet ExtrudedAcrylontrile-Butadiene-Rubber (NBR); Lapisan Keselamatan: konstruksi khusus kanggo nyegah cacat utawa kerusakan amarga nyuwil insiden utawa kerusakan entheng saka linig utama; Penguatan: Multiple Plies of Tile Tekstil Tensil Dhuwur. Siji kabel Steel heliks sing dipasang. Tutup: Karet lenga Sintetis Ireng tahan lenga. Carcass Single And Carcass Floating Materia ...
  • Half Floating Hose With One End Reinforcement

    Selang Ngambang Setengah Kanthi Penguatan Siji Pungkasan

    Konstruksi & Bahan Main Carcass Lining Utama / Tube Batin: Gamelan, minyak lan bahan bakar tahan Mulus Murni lan Karet Acrylontrile-Butadiene-Extradied (NBR); Lapisan Keselamatan: konstruksi khusus kanggo nyegah cacat utawa karusakan amarga nyuwil insiden utawa kerusakan entheng lapisan utama; Penguatan: Multiple Plies of Tile Tekstil Tensil Dhuwur. Siji kabel Steel heliks sing dipasang. Tutup: Minyak karet Sintetis Ireng lan tahan bahan bakar. Bangkai Tunggal lan Bangkai Kembar ...
  • Tanker Rail Floating Hose

    Selang Ngambang Tanker

    Konstruksi & Bahan Main Carcass Lining Utama / Tube Batin: Gamelan, minyak lan bahan bakar tahan Mulus Murni lan Karet Acrylontrile-Butadiene-Extradied (NBR); Lapisan Keselamatan: konstruksi khusus kanggo nyegah cacat utawa karusakan amarga nyuwil insiden utawa kerusakan entheng lapisan utama; Penguatan: Multiple Plies of Tile Tekstil Tensil Dhuwur. Siji kabel Steel heliks sing dipasang. Tutup: Minyak karet Sintetis Ireng lan tahan bahan bakar. Bangkai Tunggal lan Bangkai Kembar ...
  • Tail Floating Hose

    Selang Ngambang Ekor

    Konstruksi & Bahan Main Carcass Lining Utama / Tube Batin: Gamelan, minyak lan bahan bakar tahan Mulus Murni lan Karet Acrylontrile-Butadiene-Extradied (NBR); Lapisan Keselamatan: konstruksi khusus kanggo nyegah cacat utawa karusakan amarga nyuwil insiden utawa kerusakan entheng lapisan utama; Penguatan: Multiple Plies of Tile Tekstil Tensil Dhuwur. Siji kabel Steel heliks sing dipasang. Tutup: Minyak karet Sintetis Ireng lan tahan bahan bakar. Bangkai Tunggal lan Bangkai Kembar ...
  • Reducing Floating Hose

    Ngurangi Selang Apung

    Konstruksi & Bahan Main Carcass Lining Utama / Tube Batin: Gamelan, minyak lan bahan bakar tahan Mulus Murni lan Karet Acrylontrile-Butadiene-Extradied (NBR); Lapisan Keselamatan: konstruksi khusus kanggo nyegah cacat utawa kerusakan amarga nyuwil insiden utawa kerusakan entheng saka linig utama; Penguatan: Multiple Plies of Tile Tekstil Tensil Dhuwur. Siji kabel Steel heliks sing dipasang. Tutup: Minyak karet Sintetis Ireng lan tahan bahan bakar. Bahan Ngambang: Foam sel Tertutup. Ou ...