page_banner

Babagan Kita

Halo, ayo konsultasi produk!

Teknologi karet Hebei Zebung co., Ltd.

Hebei Zebung Rubber Technology Co., Ltd didegaké ing taun 2003 lan dununge ing zona pangembangan Jing County, Provinsi Hebei, China.

Ing taun 2015

ZEBUNG ngimpor 4 set lini produksi selang cairan industri VP Italia, nambah lini produksi selang minyak laut kanggo selang kanthi diameter gedhe.

Ing 2017

ZEBUNG nambahake rong set lini produksi pipa cairan industri, lan luwih saka 20 set peralatan tes lan inspeksi.

Ing taun 2018

ZEBUNG kerja sama karo Institut Teknik Laut Universitas Petroleum China. Ing taun sing padha, miturut syarat ketat Dewan Negara babagan perlindungan lingkungan, konstruksi anyar pusat campuran dicampur.

Ing taun 2020

Zebung wis disetujoni sertifikat OCIMF-GMPHOM 2009 sing wis diverifikasi dening BV.

about us

about us

about us

Sawise luwih saka 17 taun ngembangake kanthi cepet, ZEBUNG tumindak minangka perusahaan pimpinan teknologi. Modal ZEBUNG sing ndaftar dadi 59 yuta, luwih saka 150 karyawan, 10 personel riset ilmiah, 3 insinyur senior, luwih saka 120 set alat produksi.

Produk utama ZEBUNG yaiku: selang minyak laut gedhe (minyak kapal selam / ngambang, minyak semi-terapung / selang minyak dermaga / selang STS); selang pengerukan diameter gedhe (dredging ngambang / Selang pangiriman dredging cekak); Selang karet industri - selang panganan FDA / selang karet kimia UHMWPE / selang minyak hidrolik / selang truk tank / selang sandblasting / selang beton / selang uap / selang minyak bahan bakar lan sapanunggalane. Kabeh produk entuk sertifikasi sistem mutu internasional BV ISO9001: 2015. Saiki ZEBUNG disetujoni karo sertifikasi standar BV - OCIMF GMPHOM 2009 kanggo selang laut lan sertifikasi FDA.

"Butik" minangka standar kerjane ZEBUNG, "Integritas" minangka landasan merek ZEBUNG, "kelas siji" dadi targete ZEBUNG, ZEBUNG mesthi manut "ketergantungan teknologi canggih lan bakat kanggo nggawe perusahaan kanthi manajemen lan layanan sing paling apik" ningkatake pangembangan industri selang lan nyumbang kabeh kekuwatan kita.

12Certificate of tubing under inch water

12Certificate of tubing under inch water