ZBSJ-1
ZBSJ-2
ZBSJ-3
ZBSJ-4
Halo, ayo konsultasi produk!

Sugeng rawuh ing perusahaan kita

Hebei Zebung Rubber Technology Co., Ltd. didegaké ing taun 2003 lan dununge ing zona pangembangan Jing County, Provinsi Hebei, China. Ing 2015, ZEBUNG ngimpor 4 set lini produksi selang cairan industri VP Italia, nambah produksi selang minyak laut garis kanggo selang kanthi diameter gedhe. Sawise luwih saka 17 taun pembangunan cepet, ZEBUNG tumindak minangka perusahaan pimpinan teknologi. Modal ZEBUNG sing ndaftar dadi 59 yuta, luwih saka 150 karyawan, 10 personel riset ilmiah, 3 insinyur senior, luwih saka 120 set alat produksi.

produk kita

Kabeh produk entuk sertifikasi sistem mutu internasional BV ISO9001: 2015

produk fitur

Produk kita njamin kualitas

  • 0+

    Pegawe

  • 0+

    Piranti

  • 0Taun

    Pengalaman

Kekuwatan kita

Layanan pelanggan, kepuasan pelanggan

  • Tim Teknis Kuat

    Puluhan taun pengalaman profesional, level desain sing apik banget!

  • Niyat Nggawe

    Nganggo manajemen sistem manajemen mutu internasional internasional ISO9001 2000!

  • Kualitas Banget

    Kita tetep kuwalitas ing produk lan ngontrol proses pamrograman kanthi setya kanggo nggawe kabeh jinis!

Informasi paling anyar

ZEBUNG NEW OC 2020 EXHIBIION
Riset lan pangembangan independen babagan produksi pipa minyak lan gas lepas laut teknologi karet Hebei Zebung co., Ltd minangka profil tinggi ing Pameran & Pameran China Offshore (shenzhen) 2019 Tanggal 20 lan 21 Agustus, Minyak Luar Negeri Internasional China (Shenzhen) lan Gas Decisi ...
HOST DREDGING BARU
Selang Dredge 1100mm Lan Selang Dredge Ngambang Kanggo Yalong No.1. Yalong No.1, dilengkapi peralatan pengerukan paling canggih lan sistem kontrol pengerukan otomatis, uga bisa nggali rock hard medium, cocog kanggo proyek skala gedhe, bisa ngeterake lempung, pasir ...
Selang DOCK BARU
Selang minyak laut 010 inci kanthi dawane 50m wis dipasang kabeh ing proyek Filipina, yaiku pipa minyak laut 50 meter, diproduksi dening Zebang Company. Tanggung jawabe yaiku ngangkut minyak mentah saka tanker menyang tank / depot ing pantai. ...
ndeleng liyane