ZBSJ-1
ZBSJ-2
ZBSJ-4
ZBSJ-3
Hello, teka kanggo takon produk kita!

SELAMAT DATANG DI PERUSAHAAN

 

 

 

Hebei Zebung Rubber Technology Co., Ltd. didegaké ing taun 2003 lan dumunung ing zona pangembangan Jing County, Provinsi Hebei, China. Ing 2015, ZEBUNG ngimpor 4 set lini produksi selang cairan industri VP Italia, nambah produksi selang minyak laut. baris kanggo gedhe-diameteripun hose.After luwih saka 17 taun pembangunan kanthi cepet, ZEBUNG tumindak minangka perusahaan pimpinan teknologi.Ibukutha kadhaptar ZEBUNG mundhak dadi 59 yuta, staf luwih saka 150 karyawan, 10 personel riset ilmiah, 3 insinyur senior, luwih saka 120 set peralatan produksi.

produk kita

Kabeh produk wis entuk BV ISO9001: 2015 sertifikasi sistem mutu internasional

produk fitur

Produk kita njamin kualitas

  • 0+

    Karyawan

  • 0+

    prabotan

  • 0taun

    Pengalaman

Kekuwatan kita

Layanan pelanggan, kepuasan pelanggan

  • Tim Teknis sing kuwat

    Puluhan taun pengalaman profesional, tingkat desain sing apik banget!

  • Niat Cipta

    Ngadopsi manajemen sistem manajemen mutu internasional ISO9001 2000 majeng!

  • Kualitas apik banget

    Kita tetep ing kualitas produk lan ngontrol proses produksi kanthi ketat, setya kanggo nggawe kabeh jinis!

Informasi paling anyar kita

Zebung Double Carcass Marine Oil Hose Bursting Pressure Test Rampung Kasil
Bubar, ing bangunan testing zebung, kita rampung test meksa bledosan saka Double carcass selang lenga ngambang marine sekseni dening Staff agensi BV.Data tekanan bledosan salaras karo standar GMPHOM 2009.Sukses bledosan iki...
meksa Zebung ing kualitas , lan menang liyane lan liyane pelanggan baleni
Buruh Zebung saiki ngasilake selang minyak ngambang laut sing dipesen dening pelanggan Brasil.Iki kaping pindho para pelanggan Brasil wis mrentah produk iki, sing bakal digunakake utamane kanggo mindhah minyak mentah ing kapal tanker laut.Ora suwe kepungkur, kumpulan luwih saka 60 floa lepas pantai ...
Selang minyak ngambang segara batch anyar sing dimuat lan dikirim menyang pelabuhan Vietnam
Bubar, kumpulan selang minyak ngambang segara sing dipesen dening pelanggan Vietnam dikemas lan dikirim, lan bakal dikirim menyang Pelabuhan Ho Chi Minh kanthi segara.Ana 16 pcs selang lenga ngambang segara ing kumpulan iki, kalebu macem-macem model DN150, DN300, DN400, lan DN500.Sadurunge ninggalake pabrik, ...
Zebung chemical suction lan discharge selang sing bisa ngangkut 98% bahan kimia disenengi dening pelanggan domestik lan manca.
Selang kimia sing dikembangake kanthi mandiri dening Zebung wis terus dioptimalake lan ditingkatake sajrone sawetara taun kepungkur, lan kualitas lan stabilitas produk bisa dibandhingake karo produk impor manca.Saiki pemerintah kita sregep ngembangake ...
Selang Minyak Ngambang Laut High-End Menyang Luar Negeri maneh lan Nglayani Proyek Utama Nasional Brasil
72pcs selang minyak ngambang laut DN400 sing dipesen dening pelanggan Brasil wis lulus pemeriksaan pabrik lan agensi BV.Asil inspeksi nyukupi syarat kinerja pabrik, industri lan pelanggan.selang batch iki bakal dikirim menyang Kidul ...
ndeleng liyane
Obrolan Online WhatsApp!