page_banner

Selang Dredge

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Floating Dredge Hose

    Selang Dredge Ngambang

    Selang Dredge Floating Hose Dredging Karet ZEBUNG yaiku kanggo keperluan khusus para klien. Kita bisa nggawe ukuran selang wiwit ID 100 mm nganti ID 2200 mm. Desainer kita bakal milih bahan sing paling cocog saka macem-macem produk sing kasedhiya kanggo memenuhi syarat layanan lan panjaluk sing dijaluk dening para klien yaiku babagan resistensi, tekanan tekanan, kekuatan tarik, kemampuan mlengkung lan parameter liyane. Umume ZE ...
  • Discharge Dredge Hose

    Ngeculake Selang Dredge

    Selang dredge ngeculake Selang Dredging Karet ZEBUNG digawe kanggo syarat khusus para klien. Kita bisa nggawe ukuran selang wiwit ID 100 mm nganti ID 2200 mm. Desainer kita bakal milih bahan sing paling cocog saka macem-macem produk sing kasedhiya kanggo memenuhi syarat layanan lan panjaluk sing dijaluk dening para klien yaiku babagan resistensi, tekanan tekanan, kekuatan tarik, kemampuan mlengkung lan parameter liyane. Umume Z ...
  • Slurry Suction Hose

    Selang Hisap Slurry

    Selang sedhot slurry HEED Dredging Karet ZEBUNG digawe kanggo syarat khusus para klien. Kita bisa nggawe ukuran selang wiwit ID 100 mm nganti ID 2200 mm. Desainer kita bakal milih bahan sing paling cocog saka macem-macem produk sing kasedhiya kanggo memenuhi syarat layanan lan panjaluk sing dijaluk dening para klien yaiku babagan resistensi, tekanan tekanan, kekuatan tarik, kemampuan mlengkung lan parameter liyane. Umume ZEB ...