page_banner

Selang Hisap Slurry

Halo, ayo konsultasi produk!

Selang Hisap Slurry


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Selang sedhot bubur
Selang Dredging Karet ZEBUNG tujuan khusus kanggo kebutuhan khusus para klien. Kita bisa nggawe ukuran selang wiwit ID 100 mm nganti ID 2200 mm. Desainer kita bakal milih bahan sing paling cocog saka macem-macem produk sing kasedhiya kanggo memenuhi syarat layanan lan panjaluk sing dijaluk dening para klien yaiku babagan resistensi, tekanan tekanan, kekuatan tarik, kemampuan mlengkung lan parameter liyane.
Umumé Selang Dredging Karet ZEBUNG kalebu lapisan njero njero sing bisa diatur kanggo nyukupi kebutuhan spesifik media sing diangkut. Lapisan indikator nyandhang uga bisa dileksanakake ing lapisan selang sing ngeterake medium kasar.

Slurry Suction Hose Slurry Suction Hose

Aplikasi
Selang ngeculake lapis waja digunakake ing garis pengerukan, cocog kanggo ngangkut barang sing landhep, gedhe lan abot kayata karang koral, grit lan watu cuaca. Kanthi logam resistensi nyandhang internal, lapisan njero duwe performa tahan resistensi nyandhang lan fleksibel.
Spesifikasi bisa dirancang kanthi syarat pelanggan.

Fitur
Diameter batin nganti 1300mm, macem-macem dawa lan kisaran tekanan.
Kisaran tembok pipa: saka 15mm nganti 100mm.
Tahan abrasi lan mlengkung - tahan.
Wis gampang dipasang, fleksibel digunakake lan aman.
Sudut kerja: 0 ° nganti 45 °
suhu kerja: -20 ° C nganti 50 ° C

Spesifikasi
Diameter Selang: 200mm-1100mm
Diameter flange: 340mm-1550mm
PCD: 295mm-1410mm
Ketebalan flange: 25mm-65mm
Kekandelan tembok batin: 12mm-45mm (bisa disesuaikan)
Bolongan ing flange: 8-36
Diameter bolongan: 22-36mm

Misi kita
Kita ngupayakake dadi perusahaan sing ngasilake cairan lan tenaga paling apik ing saindenging jagad. Kanggo nggawe produk ora mung ngatasi standar industri; nanging uga ngluwihi pangarepan sing dikarepake para pelanggan.

ukuran KTP WP dawane
8 inci 200mm 15bar ~ 20bar 11.8m
10 inci 250mm 15bar ~ 20bar 11.8m
12 inci 300mm 15bar ~ 20bar 11.8m
16 inci 400mm 15bar ~ 20bar 11.8m
20 inci 500mm 15bar ~ 20bar 11.8m
24 inci 600mm 15bar ~ 20bar 11.8m
26 inci 650mm 15bar ~ 20bar 11.8m
30 inci 750mm 15bar ~ 20bar 11.8m
32 inci 800mm 15bar ~ 20bar 11.8m
34 inci 850mm 15bar ~ 20bar 11.8m
CATHETAN: ID900mm & 1200mm, paramèter liyane miturut sarat sampeyan

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita