page_banner

Ngeculake Selang Dredge

Halo, ayo konsultasi produk!

Ngeculake Selang Dredge


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Selang dredge ngeculake
Selang Dredging Karet ZEBUNG tujuan khusus kanggo kebutuhan khusus para klien. Kita bisa nggawe ukuran selang wiwit ID 100 mm nganti ID 2200 mm. Desainer kita bakal milih bahan sing paling cocog saka macem-macem produk sing kasedhiya kanggo memenuhi syarat layanan lan panjaluk sing dijaluk dening para klien yaiku babagan resistensi, tekanan tekanan, kekuatan tarik, kemampuan mlengkung lan parameter liyane.
Umumé Selang Dredging Karet ZEBUNG kalebu lapisan njero njero sing bisa diatur kanggo nyukupi kebutuhan spesifik media sing diangkut. Lapisan indikator nyandhang uga bisa dileksanakake ing lapisan selang sing ngeterake medium kasar.

Discharge Dredge HoseDischarge Dredge Hose

Aplikasi
1. Digunakake kanggo pipa lumpur dredge.
2. Digunakake sacara wiyar kanggo ngisep utawa mbuwang lumpur, banyu, minyak, udara, lan Powered in Industri, pertanian, pabrik, pertambangan lan bangunan lsp.

Materi
Tabung: Karet sintetis NR / sintetis, umume warna ireng
Penguatan: siji utawa bala kain spiral multilayer, lapisan spiral kawat baja,
Tutup: Karet sintetis minyak, abrasi lan tahan cuaca.

Struktur
1. Lapisan karet njero digawe saka karet alam tahan karat lan karet sintetis
2. Lapisan tulangan kasusun saka serat kimia karet kekuatan tinggi sing dicelupake lan dikuatake karo kawat logam spiral.
3. Tutup karet kalebu karet alam lan karet sintetis.
4. Lumahing selang awujud bergelombang

Kinerja
1. Pipa selang karet digunakake karo kapal keruk kanggo transportasi silt / kerikil.
2. Kisaran tembok pipa: saka 20mm nganti 50mm.
3. Suhu kerja sing cocog: saka -20 ° C nganti + 50 ° C.
4. tahan abrasi lan mlengkung - tahan.
5. Wis gampang dipasang, fleksibel digunakake lan aman.
Ngeculake Selang Dredge Tabel Spesifikasi Pipa

KTP Toleransi WP BP PANJANG Kekandelan Pipewall
mm mm bar bar m mm
300 + -2 4 ~ 12 36 1 ~ 3 34 ~ 37
450 + -2 4 ~ 12 36 1 ~ 3 35 ~ 37
560 + -3 4 ~ 12 36 2 ~ 3 40 ~ 45
600 + -3 4 ~ 12 36 2 ~ 3 40 ~ 45
700 + -3 8 ~ 15 45 2 ~ 3 40 ~ 45
800 + -4 12 ~ 25 55 2 ~ 3 50 ~ 52
900 + -4 15 ~ 25 75 2 ~ 3 55 ~ 58
1000 + -5 20 ~ 25 75 3 ~ 5 75
1100 + -5 25 ~ 30 80 3 ~ 5 90

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita