page_banner

Selang Minyak Kapal Selam

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Mainline Submarine Hose

    Selang Kapal Selam utama

    Konstruksi & Bahan Main Carcass Lining Utama / Tube Batin: Gamelan, minyak lan bahan bakar tahan Murni Murni lan Karet Butadiene Acrylontrile Ekstrusi (NBR); Lapisan Keselamatan: konstruksi khusus kanggo nyegah cacat utawa karusakan amarga nyuwil insiden utawa kerusakan entheng lapisan utama; Penguatan: Multiple Plies of Tile Tekstil Tensil Dhuwur. Siji kabel Steel heliks sing dipasang. Carcass Tunggal lan Carcass Double Cover Outer: Ireng Gamelan, Karet Sintetis Tahan Abrasi, ...
  • Mainline Submarine Hose With Collars

    Selang Kapal Selam Utama Kanthi Kolar

    Konstruksi & Bahan Main Carcass Lining Utama / Tube Batin: Gamelan, minyak lan bahan bakar tahan Mulus Murni lan Karet Acrylontrile-Butadiene-Extradied (NBR); Lapisan Keselamatan: konstruksi khusus kanggo nyegah cacat utawa kerusakan amarga nyuwil insiden utawa kerusakan entheng saka linig utama; Penguatan: Multiple Plies of Tile Tekstil Tensil Dhuwur. Siji kabel Steel heliks sing dipasang. Carcass Tunggal lan Carcass Double Cover Outer: Ireng Gamelan, Karet Sintetis Tahan Abrasi, O ...
  • Submarine Hose With One End Reinforcement

    Selang Kapal Selam Kanthi Penguatan Siji Pungkasan

    Konstruksi & Bahan Main Carcass Lining Utama / Tube Batin: Gamelan, minyak lan bahan bakar tahan Murni Murni lan Karet Acrylontrile-Butadiene-NBR) Lapisan Keselamatan: konstruksi khusus kanggo nyegah cacat utawa kerusakan amarga nyuwil insiden utawa kerusakan entheng saka linig utama; Penguatan: Multiple Plies of Tile Tekstil Tensil Dhuwur. Siji kabel Steel heliks sing dipasang. Carcass Tunggal lan Carcass Double Cover Outer: Ireng Gamelan, Karet Sintetis Tahan Abrasi, ...
  • One End Reinforced Submarine Hose With Collars

    Selang Submarine Daya Enforforced Kanthi Kolar

    Konstruksi & Bahan Main Carcass Lining Utama / Tube Batin: Gamelan, minyak lan bahan bakar tahan Murni Murni lan Karet Acrylontrile-Butadiene-NBR) Lapisan Keselamatan: konstruksi khusus kanggo nyegah cacat utawa kerusakan amarga nyuwil insiden utawa kerusakan entheng saka linig utama; Penguatan: Multiple Plies of Tile Tekstil Tensil Dhuwur. Siji kabel Steel heliks sing dipasang. Carcass Single lan Carcass Double Cover Outer: Ireng Gamelan, Karet Sintetis Tahan Abras ...