page_banner

Warta

Halo, ayo konsultasi produk!
  • ZEBUNG NEW OC 2020 EXHIBIION

    Riset lan pangembangan independen babagan produksi pipa minyak lan gas lepas laut teknologi karet Hebei Zebung co., Ltd minangka profil tinggi ing Pameran & Pameran China Offshore (shenzhen) 2019 Tanggal 20 lan 21 Agustus, Minyak Luar Negeri Internasional China (Shenzhen) lan Gas Decisi ...
    Waca liyane
  • HOST DREDGING BARU

    Selang Dredge 1100mm Lan Selang Dredge Ngambang Kanggo Yalong No.1. Yalong No.1, dilengkapi peralatan pengerukan paling canggih lan sistem kontrol pengerukan otomatis, uga bisa nggali rock hard medium, cocog kanggo proyek skala gedhe, bisa ngeterake lempung, pasir ...
    Waca liyane
  • Selang DOCK BARU

    Selang minyak laut 010 inci kanthi dawane 50m wis dipasang kabeh ing proyek Filipina, yaiku pipa minyak laut 50 meter, diproduksi dening Zebang Company. Tanggung jawabe yaiku ngangkut minyak mentah saka tanker menyang tank / depot ing pantai. ...
    Waca liyane