page_banner

Produk

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Mainline Floating Hose

    Selang Ngambang utama

    Konstruksi & Bahan Main Carcass Lining Utama / Tube Batin: Gamelan, minyak lan bahan bakar tahan Murni Murni lan Karet ExtrudedAcrylontrile-Butadiene-Rubber (NBR); Lapisan Keselamatan: konstruksi khusus kanggo nyegah cacat utawa kerusakan amarga nyuwil insiden utawa kerusakan entheng saka linig utama; Penguatan: Multiple Plies of Tile Tekstil Tensil Dhuwur. Siji kabel Steel heliks sing dipasang. Tutup: Karet lenga Sintetis Ireng tahan lenga. Carcass Single And Carcass Floating Materia ...
  • Half Floating Hose With One End Reinforcement

    Selang Ngambang Setengah Kanthi Penguatan Siji Pungkasan

    Konstruksi & Bahan Main Carcass Lining Utama / Tube Batin: Gamelan, minyak lan bahan bakar tahan Mulus Murni lan Karet Acrylontrile-Butadiene-Extradied (NBR); Lapisan Keselamatan: konstruksi khusus kanggo nyegah cacat utawa karusakan amarga nyuwil insiden utawa kerusakan entheng lapisan utama; Penguatan: Multiple Plies of Tile Tekstil Tensil Dhuwur. Siji kabel Steel heliks sing dipasang. Tutup: Minyak karet Sintetis Ireng lan tahan bahan bakar. Bangkai Tunggal lan Bangkai Kembar ...
  • Tanker Rail Floating Hose

    Selang Ngambang Tanker

    Konstruksi & Bahan Main Carcass Lining Utama / Tube Batin: Gamelan, minyak lan bahan bakar tahan Mulus Murni lan Karet Acrylontrile-Butadiene-Extradied (NBR); Lapisan Keselamatan: konstruksi khusus kanggo nyegah cacat utawa karusakan amarga nyuwil insiden utawa kerusakan entheng lapisan utama; Penguatan: Multiple Plies of Tile Tekstil Tensil Dhuwur. Siji kabel Steel heliks sing dipasang. Tutup: Minyak karet Sintetis Ireng lan tahan bahan bakar. Bangkai Tunggal lan Bangkai Kembar ...
  • Tail Floating Hose

    Selang Ngambang Ekor

    Konstruksi & Bahan Main Carcass Lining Utama / Tube Batin: Gamelan, minyak lan bahan bakar tahan Mulus Murni lan Karet Acrylontrile-Butadiene-Extradied (NBR); Lapisan Keselamatan: konstruksi khusus kanggo nyegah cacat utawa karusakan amarga nyuwil insiden utawa kerusakan entheng lapisan utama; Penguatan: Multiple Plies of Tile Tekstil Tensil Dhuwur. Siji kabel Steel heliks sing dipasang. Tutup: Minyak karet Sintetis Ireng lan tahan bahan bakar. Bangkai Tunggal lan Bangkai Kembar ...
  • Reducing Floating Hose

    Ngurangi Selang Apung

    Konstruksi & Bahan Main Carcass Lining Utama / Tube Batin: Gamelan, minyak lan bahan bakar tahan Mulus Murni lan Karet Acrylontrile-Butadiene-Extradied (NBR); Lapisan Keselamatan: konstruksi khusus kanggo nyegah cacat utawa kerusakan amarga nyuwil insiden utawa kerusakan entheng saka linig utama; Penguatan: Multiple Plies of Tile Tekstil Tensil Dhuwur. Siji kabel Steel heliks sing dipasang. Tutup: Minyak karet Sintetis Ireng lan tahan bahan bakar. Bahan Ngambang: Foam sel Tertutup. Ou ...
  • Mainline Submarine Hose

    Selang Kapal Selam utama

    Konstruksi & Bahan Main Carcass Lining Utama / Tube Batin: Gamelan, minyak lan bahan bakar tahan Murni Murni lan Karet Butadiene Acrylontrile Ekstrusi (NBR); Lapisan Keselamatan: konstruksi khusus kanggo nyegah cacat utawa karusakan amarga nyuwil insiden utawa kerusakan entheng lapisan utama; Penguatan: Multiple Plies of Tile Tekstil Tensil Dhuwur. Siji kabel Steel heliks sing dipasang. Carcass Tunggal lan Carcass Double Cover Outer: Ireng Gamelan, Karet Sintetis Tahan Abrasi, ...
  • Mainline Submarine Hose With Collars

    Selang Kapal Selam Utama Kanthi Kolar

    Konstruksi & Bahan Main Carcass Lining Utama / Tube Batin: Gamelan, minyak lan bahan bakar tahan Mulus Murni lan Karet Acrylontrile-Butadiene-Extradied (NBR); Lapisan Keselamatan: konstruksi khusus kanggo nyegah cacat utawa kerusakan amarga nyuwil insiden utawa kerusakan entheng saka linig utama; Penguatan: Multiple Plies of Tile Tekstil Tensil Dhuwur. Siji kabel Steel heliks sing dipasang. Carcass Tunggal lan Carcass Double Cover Outer: Ireng Gamelan, Karet Sintetis Tahan Abrasi, O ...
  • Submarine Hose With One End Reinforcement

    Selang Kapal Selam Kanthi Penguatan Siji Pungkasan

    Konstruksi & Bahan Main Carcass Lining Utama / Tube Batin: Gamelan, minyak lan bahan bakar tahan Murni Murni lan Karet Acrylontrile-Butadiene-NBR) Lapisan Keselamatan: konstruksi khusus kanggo nyegah cacat utawa kerusakan amarga nyuwil insiden utawa kerusakan entheng saka linig utama; Penguatan: Multiple Plies of Tile Tekstil Tensil Dhuwur. Siji kabel Steel heliks sing dipasang. Carcass Tunggal lan Carcass Double Cover Outer: Ireng Gamelan, Karet Sintetis Tahan Abrasi, ...
  • One End Reinforced Submarine Hose With Collars

    Selang Submarine Daya Enforforced Kanthi Kolar

    Konstruksi & Bahan Main Carcass Lining Utama / Tube Batin: Gamelan, minyak lan bahan bakar tahan Murni Murni lan Karet Acrylontrile-Butadiene-NBR) Lapisan Keselamatan: konstruksi khusus kanggo nyegah cacat utawa kerusakan amarga nyuwil insiden utawa kerusakan entheng saka linig utama; Penguatan: Multiple Plies of Tile Tekstil Tensil Dhuwur. Siji kabel Steel heliks sing dipasang. Carcass Single lan Carcass Double Cover Outer: Ireng Gamelan, Karet Sintetis Tahan Abras ...
  • 50m Dock Oil Hose

    Selang Minyak Dock 50m

    Selang lenga dock / kargo Aplikasi selang lenga dock dirancang kanggo umur layanan maksimal ing produk minyak bumi lan transfer bahan bakar olahan nganti 300 tekanan layanan PSI. Desain selang dok iki migunani yen tekanan sing luwih dhuwur kanggo tembok utawa abrasi sing dikarepake. Hose dock minangka nyedhot tugas abot lan selang debit sing dirancang kanggo ngirim antar barger, tank penyimpanan lan kapal laut. Selang iki nggabungake tabung sing dirumus khusus kanggo nolak media nganti 50-100% contone aromatik ...
  • 11.8m Dock Oil Hose

    Selang Minyak Dock 11.8m

    Selang lenga / kargo lenga Konstruksi Selang Transfer Minyak: Tabung: Karet sintetis Nitrile, karet sintetis nitril, cocog nganti 50% isi aromatik. Penguatan: Kabel ban sintetis sing akeh banget didhukung nganggo kawat helix, kabel anti-statis. Tutup: Ireng, bungkus karet, karet sintetis kanggo abrasi, ozon & tahan cuaca sing dhuwur. Suhu Ideal: -40 ℃ nganti + 100 ℃ (180 ℉) Faktor keamanan: Karakteristik Selang Transfer Minyak 5: 1: C / W flensa bawaan kanthi sisi tetep lan siji sisi ...
  • Floating Dredge Hose

    Selang Dredge Ngambang

    Selang Dredge Floating Hose Dredging Karet ZEBUNG yaiku kanggo keperluan khusus para klien. Kita bisa nggawe ukuran selang wiwit ID 100 mm nganti ID 2200 mm. Desainer kita bakal milih bahan sing paling cocog saka macem-macem produk sing kasedhiya kanggo memenuhi syarat layanan lan panjaluk sing dijaluk dening para klien yaiku babagan resistensi, tekanan tekanan, kekuatan tarik, kemampuan mlengkung lan parameter liyane. Umume ZE ...