page_banner

Selang Ngambang Setengah Kanthi Penguatan Siji Pungkasan

Halo, ayo konsultasi produk!

Selang Ngambang Setengah Kanthi Penguatan Siji Pungkasan


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

mainline marine oil hose

Konstruksi & Bahan

Bangkai Utama
Lapisan Utama / Tabung Batin: Gamelan, minyak lan bahan bakar tahan Murni Murni lan Karet Acrylontrile-Butadiene-Rubber (NBR);
Lapisan Keselamatan: konstruksi khusus kanggo nyegah cacat utawa karusakan amarga nyuwil insiden utawa kerusakan entheng lapisan utama;
Penguatan: Multiple Plies of Tile Tekstil Tensil Dhuwur. Siji kabel Steel heliks sing dipasang.
Tutup: Minyak karet Sintetis Ireng lan tahan bahan bakar.
Bangkai Siji Lan Bangkai Ganda
Bahan Ngambang: Foam sel Tertutup.

Tutup njaba
Ireng Gamelan, Karet Sintetis Tahan Abrasi, Minyak, Banyu Laut lan Sinar Matahari.
Strip jeruk Helical.
Fittings:
Koneksi pungkasan dibangun nalika pabrik. ASME B 16.5 Kelas 150lb utawa 300lb Weld Leher Flat Wajah utawa Wajah Ngunggah miturut panyuwunan.
Tes:
Kabeh tes miturut GMPHOM 2009 lan rincian Pelanggan.

Lamaran
Selang minyak laut sing ngambang dirancang kanggo transportasi minyak mentah lan produk minyak bumi cair ing antarane muatan lan muatan kapal ing sistem penutupan lepas pantai.

Application

Karakteristik
1. nyambungake fasilitas FPSO
2. tekanan kerja sing dirating: 21 bar
3. pelampung cadangan minimum: 20% utawa miturut syarat pelanggan
4. kesinambungan listrik: listrik terus utawa ora mandheg
5. sistem deteksi bocor: sawise gagal bangkai utama, detektor kasebut bakal menehi reaksi kebocoran kanggo ngelingake operator mbusak selang sing rusak kanggo ngindhari kerugian ekonomi lan polusi lingkungan.

kk

D. / mm Bobot ing udhara / KG OD / mm MBR / m
9.1m 10,7m 12.2m A B C D
150 (6 ") 428 478 528 340 220 340 410 0,9 (3 ')
200 (8 ") 556 623 690 400 270 400 480 1.2 (4 ')
250 (10 ") 840 941 1042 460 330 480 560 1,5 (5 ')
300 (12 ") 1021 1143 1265 520 390 570 650 1.8 (6 ')
400 (16 ") 1894 2164 2434 600 530 760 850 2.4 (8 ')
500 (20 ") 2450 2740 3030 760 630 880 960 3.0 (10 ')
600 (24 ") 3615 4000 4385 850 740 1050 1130 3.6 (12 ')

12 Inch sertifikat tubing ngambang

Floating tubing certificate


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita