page_banner

Selang Truk Tangki

Halo, ayo konsultasi produk!

Selang Truk Tangki


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Selang nyedhot minyak truk tank

Konstruksi
Tabung: Ireng, Gamelan, NBR.
Penguatan: kabel tekstil tarik dhuwur kanthi kabel baja heliks.
Tutup: Ireng / abang / ijo, lumahing kebungkus utawa bergelombang, cuaca lan ozon. karet sintetis tahan.
Faktor keamanan: 3: 1.
Suhu: -30 ℃ (-22 ℉) nganti + 80 ℃ (+ 176 ℉)

Lamaran
Kanggo nyedhot lan ngeculake produk adhedhasar minyak bumi, solar, bensin, pelumas, bahan bakar. Tahan vakum, listrik anti-statis, kanthi kawat tembaga. Selang Truk Minyak dirancang kanggo tanker tank, tanker rel lan pabrik, operasi pemuatan ladang minyak kanggo transfer lan transfer bensin, minyak, campuran etanol, lan produk basis minyak bumi liyane nganti 50% konten aromatik. Iki dirancang kanggo tekanan, aliran gravitasi, utawa layanan sedhot lengkap. Tekanan kerja minangka faktor penting nalika sampeyan milih selang sing tepat kanggo aplikasi khusus sampeyan.

Karakteristik
Tutup cuaca lan abrasi.
Tutup sing alus lan bergelombang kasedhiya, Fleksibilitas sing apik banget.
Kanggo konten aromatik nganti 50%

KTP

 OD

 WP

BP

BR

Bobot

Dawane

mm

inci

mm

psi

bar

psi

bar

mm

kg / m

ft

m

19

3/4 ″

30

150

10

450

30

100

0,69

200/130

61/40

25

1 ″

36

150

10

450

30

150

0,86

200/130

61/40

32

1-1 / 4 ″

45

150

10

450

30

190

1.23

200/130

61/40

38

1-1 / 2 ″

51

150

10

450

30

220

1,54

200/130

61/40

51

2 ″

64

150

10

450

30

300

1,98

200/130

61/40

64

2-1 / 2 ″

78

150

10

450

30

380

2.61

200/130

61/40

76

3 ″

90

150

10

450

30

450

3.16

200/130

61/40

102

4 ″

120

150

10

450

30

550

5.08

200/130

61/40

152

6 ″

171

150

10

450

30

750

8.34

200/130

61/40

203

8 ″

225

150

10

450

30

1100

12.71

100/130

30.5 / 40


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita