page_banner

Selang Udara

Halo, ayo konsultasi produk!

Selang Udara


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Tekstil Dikiataken Selang Udara Kanthi Tekanan Dhuwur
Saben selang dites kanthi tekanan kerja 1,5 kali, isi karet dhuwur tanpa karet daur ulang.

Konstruksi
Tabung: karet sintetis NR & SBR, warna ireng.
Penguatan: kabel tekstil utawa benang jalinan tenunan.
Tutup: Karet sintetis NR & SBR, permukaan sing alus utawa dibungkus, kasedhiya ireng, kuning, abang.

Air Hose Air Hose

Lamaran
Umume digunakake kanggo ngirim udhara, gas inert lan banyu ing pertambangan, konstruksi, teknik, pembuatan kapal, produksi baja lsp.
Suhu: -20 ℃ (-4 ℉) nganti 80 ℃ (+ 176 ℉)

Karakteristik
Karet sintetis anti-tuwa
Cuaca lan tahan ozon
Resistensi abrasi sing apik banget

Teknik lan Desain

kita duwe tim teknik lan desain sing terus-terusan nggawe solusi anyar kanggo nawakake pelanggan.
Youan Li
Kepala Petugas Eksklusif
Youan Li gabung karo ZEBUNG dadi Chief Executive Officer ing Sep 2016 sawise ngenteni kabeh karir ing wilayah karet, ing kana dheweke nyekel jabatan kepemimpinan senior ing sawetara perusahaan industri terkemuka negara.

Misi kita
Kita ngupayakake dadi perusahaan sing ngasilake cairan lan tenaga paling apik ing saindenging jagad. Kanggo nggawe produk ora mung ngatasi standar industri; nanging uga ngluwihi pangarepan sing dikarepake para pelanggan.

OEM & ODM bisa ditindakake

KTP

OD

WP

 BP

BR

Bobot

Dawane

mm

inci

mm

psi

bar

psi

bar

mm

kg / m

ft

m

6

1/4 ″

14

300

20

900

60

60

0,18

328

100

8

5/16 ″

16

300

20

900

60

80

0,21

328

100

10

3/8 ″

18

300

20

900

60

100

0,25

328

100

13

1/2 ″

22

300

20

900

60

130

0,36

328

100

16

5/8 ″

26

300

20

900

60

160

0,48

328

100

19

3/4 ″

29

300

20

900

60

190

0,55

328

100

25

1 ″

36

300

20

900

60

250

0,78

328

100

32

1-1 / 4 ″

44

300

20

900

60

250

1.04

200/130

61/40

38

1-1 / 2 ″

52

300

20

900

60

300

1.38

200/130

61/40

51

2 ″

65

300

20

900

60

400

1,78

200/130

61/40

64

2-1 / 2 ″

78

300

20

900

60

500

2.25

200/130

61/40

76

3 ″

90

300

20

900

60

600

2.62

200/130

61/40

102

4 ″

119

300

20

900

60

800

4.14

200/130

61/40


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita