page_banner

Selang Kimia

Halo, ayo konsultasi produk!

Selang Kimia


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Selang kimia kanthi regane larang

Konstruksi
Tabung: Polietilen Bobot Molecular Ultra Dhuwur Putih, Gamelan (UHMWPE), EPDM
Penguatan: kabel tekstil tarik dhuwur kanthi kabel baja heliks
Karet tutup: EPDM tahan bahan kimia, pelapukan lan ozon, biru, ijo dibungkus utawa bergelombang.
Suhu kerja sing cocog: —40 ℃ ~ 120 ℃ (-72 ℉ nganti + 248 ℉).
Faktor keamanan: 3: 1.

Lamaran
Selang kimia UHMWPE sing fleksibel digunakake ing nyedhot lan ngeculake asam lan alkali sing kuwat lan kabeh jinis cairan industri. Karakteristik utamane yaiku resistensi abrasi-resistensi tahan tuwa, resistensi minyak lan tahan banyu & ozon.
Nangani 98% bahan kimia / asam
Panutup EPDM sing panas, hawa, tahan abrasi.
Konstruksi kanggo tekanan kerja 150psi, 250psi, 300psi
Rincian Kemasan: Kita Bisa ngrancang Paket miturut Kepinginan Pelanggan.

KTP

OD

WP

 BP

BR

Bobot

Dawane

mm

inci

mm

psi

bar

psi

bar

mm

kg / m

ft

m

19

3/4 ″

30

150

10

450

30

100

0,67

200/130

61/40

25

1 ″

36

150

10

450

30

150

0,84

200/130

61/40

32

1-1 / 4 ″

44

150

10

450

30

190

1.2

200/130

61/40

38

1-1 / 2 ″

51

150

10

450

30

220

1.5

200/130

61/40

45

1-3 / 4 ″

58

150

10

450

30

270

1,75

130

40

51

2 ″

64

150

10

450

30

300

1,93

200/130

61/40

57

2-1 / 4 ″

71

150

10

450

30

340

2.32

130

40

64

2-1 / 2 ″

78

150

10

450

30

380

2,55

200/130

61/40

76

3 ″

90

150

10

450

30

450

3.08

200/130

61/40

102

4 ″

120

150

10

450

30

550

4.97

200/130

61/40

152

6 ″

171

150

10

450

30

750

8.17

200/130

61/40


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita