page_banner

Selang Sandblast

Halo, ayo konsultasi produk!

Selang Sandblast


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Selang sandblast tahan abrasi
Tabung: Karet sintetis ireng, alus, NR
Penguatan: Kain sintetis kanthi Multiply Dhuwur
Tutup: Ireng, alus (dibungkus), karet sintetis NR tahan abrasi

Sandblast Hose

Lamaran
Selang tahan abrasi tembok alus sing dirancang kanggo pangiriman nembak baja, pasir, aplikasi blasting manik
Suhu: —20 ℃ (-4 ℉) ~ 80 ℃ (+ 176 ℉)
Karakteristik: Selang Sandblast kita kanggo aplikasi sandblast umum. Iki dirancang kanggo transfer kecepatan pasir, tembakan baja, lan bahan abrasif liyane sing katon ing pangopènan bangunan, restorasi, utawa reresik lan pagawean bagean logam, watu, utawa kaca.
Tutup tahan cuaca
Resistensi abrasi sing apik banget
Nilai ilang abrasi: Acc DIN 53516 <= 60mm3

Misi kita
Kita ngupayakake dadi perusahaan sing ngasilake cairan lan tenaga paling apik ing saindenging jagad. Kanggo nggawe produk ora mung ngatasi standar industri; nanging uga ngluwihi pangarepan sing dikarepake para pelanggan.

Kontrol kualitas
Peralatan Tes: Mooney Viskositas lan Tela Relaksasi; Kothak tes penuaan lampu Uv;
 kamar uji penuaan panas; Kamar Penuaan Ozone; Tes Abrasi.
Mesin Tes Ketegangan Dinamis, Mesin Tes Bending.
Laboratorium Homologi lan Tes: prototipe sing digawe dening tim teknik lan desain ngalami tes lan tes stres ing laboratorium dhewe.
Ing laboratorium iki uga nyoba kabeh produk sing digawe ing kene kanthi periodik
Pabrik lan teknologi dhewe: yen saben produk anyar wis lulus kabeh tes lan homologi, iki kedadeyan ing pabrik manufaktur sing dilengkapi teknologi generasi pungkasan.

KTP

 OD

 WP

BP

Kekandelan tabung

Bobot

Dawane

mm

inci

mm

psi

bar

bar

mm

kg / m

ft

m

19

3/4 ″

32

170

12

36

4

0,66

200/130

61/40

25

1 ″

38

170

12

36

4

0,89

200/130

61/40

32

1-1 / 4 ″

48

170

12

36

5

1.29

200/130

61/40

38

1-1 / 2 ″

54

170

12

36

5

1,57

200/130

61/40

51

2 ″

68

170

12

36

5.5

2.39

200/130

61/40

64

2-1 / 2 ″

83

170

12

36

5.5

2.98

200/130

61/40

76

3 ″

99

170

12

36

5

4.3

200/130

61/40


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita