page_banner

Selang Oli Hidrolik

Halo, ayo konsultasi produk!

Selang Oli Hidrolik


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Selang minyak hidrolik

Konstruksi
Tabung: Ireng, Gamelan NBR + SBR
Penguatan: kabel tekstil tarik dhuwur kanthi kabel baja heliks.
Tutup: Ireng / abang / ijo, lumahing kebungkus utawa bergelombang, cuaca lan ozon. karet sintetis tahan.
Faktor keamanan: 3: 1.
Suhu: -20 ℃ (-4 ℉) nganti + 80 ℃ (+ 176 ℉)

Hydraulic Oil HoseHydraulic Oil Hose

Lamaran
Digunakake kanthi akeh ing sistem hidrolik peralatan mekanik, pipa bali, kendaraan teknik, lsp, konten hidrokarbon aromatik ora ngluwihi 20%.

Karakteristik
Tutup cuaca lan abrasi.
Tutup sing alus lan bergelombang kasedhiya, Fleksibilitas sing apik banget.
Iki produk sing cocog kanggo nyedhot lan ngeculake minyak hidrolik. Yen dibandhingake karo selang bensin solar, bisa nyukupi kahanan panggunaan nalika nyuda biaya

Teknik
1. Kabeh selang diproduksi ing pabrik dhewe kanthi sistem manajemen mutu terdaftar ISO 9001: 2008.
2. Selang Panganan NBR cocog digunakake kanggo proses panganan sing dibutuhake ing FDA.
3. Selang Laut ZEBUNG wis disetujoni sertifikat OCIMF-GMPHOM 2009 dening BV kanggo selang minyak mengambang tunggal lan selang kapal selam.
4. Paten Kanggo pipa empuk karet saka LPG, LNG lan pelarut kimia korosif parah
5. Selang minyak antistatis dadi panas dhewe

Kontrol kualitas
Peralatan Tes: Mooney Viskositas lan Tela Relaksasi; Kothak tes penuaan lampu Uv;
 kamar uji penuaan panas; Kamar Penuaan Ozone; Tes Abrasi.
Mesin Tes Ketegangan Dinamis, Mesin Tes Bending.

KTP

OD

 WP

BP

BR

Bobot

Dawane

mm

inci

mm

psi

bar

psi

bar

mm

kg / m

ft

m

19

3/4 ″

30

150

10

450

30

100

0,67

200/130

61/40

25

1 ″

36

150

10

450

30

150

0,84

200/130

61/40

32

1-1 / 4 ″

44

150

10

450

30

190

1.2

200/130

61/40

38

1-1 / 2 ″

51

150

10

450

30

220

1.5

200/130

61/40

51

2 ″

64

150

10

450

30

300

1,93

200/130

61/40

64

2-1 / 2 ″

78

150

10

450

30

380

2,55

200/130

61/40

76

3 ″

90

150

10

450

30

450

3.08

200/130

61/40

102

4 ″

120

150

10

450

30

550

4.97

200/130

61/40

152

6 ″

171

150

10

450

30

750

8.17

200/130

61/40

203

8 ″

224

150

10

450

30

1100

12.5

100/130

30.5 / 40


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita