page_banner

Selang Panganan

Halo, ayo konsultasi produk!

Selang Panganan


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Selang karet panganan kanthi Sertifikasi FDA

Konstruksi
Tabung: Karet kualitas panganan putih, mulus, NR, NBR utawa EPDM
Penguatan: Multiplies kain sintetis lan kawat heliks sing kuat
Tutup: Gamelan (bungkus rampung), karet sintetis, putih, biru, ijo dibungkus utawa bergelombang.
Suhu: -32 ℃ nganti 80 ℃ (-90 ℉ nganti + 176 ℉)

Food Hose

Lamaran
Selang fleksibel bahan panganan akeh digunakake kanggo nyedhot lan jus debit, anggur, panganan tempel lan minyak lenga, lsp.
Karakteristik: Karakteristik mail luwih fleksibel, resistensi abrasi tahan tahan, tahan minyak lan tahan banyu & ozon.

Misi kita
Kita ngupayakake dadi perusahaan sing ngasilake cairan lan tenaga paling apik ing saindenging jagad. Kanggo nggawe produk ora mung ngatasi standar industri; nanging uga ngluwihi pangarepan sing dikarepake para pelanggan.
OEM & ODM bisa ditindakake

Teknik
1. Kabeh selang diproduksi ing pabrik dhewe kanthi sistem manajemen mutu terdaftar ISO 9001: 2008.
2. Selang Panganan NBR cocog digunakake kanggo proses panganan sing dibutuhake ing FDA.
3. Selang Laut ZEBUNG wis disetujoni sertifikat OCIMF-GMPHOM 2009 dening BV kanggo selang minyak mengambang tunggal lan selang kapal selam.
4. Paten Kanggo pipa empuk karet saka LPG, LNG lan pelarut kimia korosif parah
5. Selang minyak antistatis dadi panas dhewe

Kontrol kualitas
Peralatan Tes: Mooney Viskositas lan Tela Relaksasi; Kothak tes penuaan lampu Uv;
 kamar uji penuaan panas; Kamar Penuaan Ozone; Tes Abrasi.
Mesin Tes Ketegangan Dinamis, Mesin Tes Bending.

KTP

 OD

WP

BP

BR

Bobot

Dawane

mm

inci

mm

psi

bar

psi

bar

mm

kg / m

ft

m

19

3/4 ″

30

150

10

450

30

100

0,67

200/130

61/40

25

1 ″

36

150

10

450

30

150

0,84

200/130

61/40

32

1-1 / 4 ″

44

150

10

450

30

190

1.2

200/130

61/40

38

1-1 / 2 ″

51

150

10

450

30

220

1.5

200/130

61/40

51

2 ″

64

150

10

450

30

300

1,93

200/130

61/40

64

2-1 / 2 ″

78

150

10

450

30

380

2,55

200/130

61/40

76

3 ″

90

150

10

450

30

450

3.08

200/130

61/40

102

4 ″

120

150

10

450

30

550

4.97

200/130

61/40

152

6 ″

171

150

10

450

30

750

8.17

200/130

61/40


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita